Kaostrollets bekjennelser

20130710-153018.jpgI en alder av 39 år er jeg mamma, kone og dataingeniør. De siste tre årene har jeg bodd i et rødt hus nesten helt på toppen av en ås i Sørum. Sammen med meg bor min forskermann, turboprisen på 10 år, lillebror på 7 år og en hel masse rot. Navnet kaostroll stammer fra kaoset jeg følte omga oss den gangen og at jeg ønskt kaoskontroll. Det har blitt bedre!

Kanskje ser du meg som en flink pike. For jeg er engasjert, både her inne og i det «virkelige» liv. Jeg synes som mangt og mye, og er ikke redd for å stå fram. Skjønt, jeg synes det er lettere å kjempe en kamp for andre enn for meg selv. Kommer av og til i dilemma om hvor vidt jeg bør si fra eller ikke.

Jeg elsker å bake. Kan sitte i timesvis med pynt, men har funnet ut at det enkle ofte er det beste. I alle fall tidsmessig. Enkle kaker er det derfor mye av her. For det er ofte mye annet som også skal gjøres når det er kakebaking på gang. Jeg er også glad i å lese. Jeg har gått fra papir, via ipad og leser nå stort sett på en kindle paperwhite. Jeg leser det meste, men chicklit og krim er favorittsjanger. De tunge bøkene får jeg spare til det er mer enn noen minutter her og der. Drømmer om en hel søndag alene med en bok og en pose smågodt, slik jeg hadde før jeg fikk barn. Nå blir det ikke så mye av det lenger.

20130712-121747.jpg

Jeg har alltid likt å skrive. Denne bloggen er mitt «speakers corner». Et sted hvor jeg kan kaste ut meninger og tanker ut i det store universet. Mest for min egen del. Ofte kaster jeg ut spørsmål også. Ting jeg lurer på. Gi meg gjerne en kommentar. Selv om jeg skriver for meg selv og ikke har noen plan eller ønske om å bli kjent, blir jeg kjempeglad for kommentarer!

20140604-090459-32699008.jpg

Jeg har to regler når det gjelder bloggingen min: det skal gi meg energi, og jeg skal ikke be om unnskyldning for fravær. De henger kanskje sammen. Av og til må jeg logge av  mobilen for å logge på livet som en kjent mobiloperatør sier. Derfor er det ikke en fast publiserings syklus her. Enkelte måneder er uten innlegg, andre ganger kommer det flere på samme dag.

Abelone

2 kommentarer

  1. Hei. Ser du mangler oppskrift på Edvardssnipper. Jeg er også vant med det fra barndommen, og her kommer oppskrift. MÅ lages til hver jul, kjøkkenvinduet står gjerne på lufting da det blir sterk lukt av så mye hjortesalt. 1l H- melk, 750 gr farin, 250 gr smelta smult, 50 gr hjortesalt, 1 ss kanel, 1 ts kardemomme, mel til en fast deig ( ca 1.5kg). Visp sammen melk krydder hjortejakt og sukker. Rør i mel til tykk velling. Tilsett smult og deretter nok mel til å kjevle ut. Ca, halv cm tykk – stikk ut snipper el runde kjeks. Stekes lyse brune. 225gr ca 8-10 min.

    Liker

Meninger? Jeg blir glad for kommentarer!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s