Ta det du trenger

Coby Persin har ganske mange bra sosiale eksperimenter som kan være verdt å se. En av dem er denne videoen som FruJacobsen delte denne på sin facebookside forleden. Siden jeg er inne på temaet fattigdom syntes jeg den passet perfekt. Hvor mye trenger vi egentlig?

Hvordan tror du eksperimentet hadde gått her hjemme? Hadde vi fått samme resultat? Hadde du tatt imot penger om en gikk rundt her? Hadde de fleste nøyd seg med en 50-lapp eller ville vi tatt mer? Hvor mye hadde vært nok? Hvor mye trenger vi?

Abelone

5 kommentarer

 1. Akkurat i dette øyeblikk så trenger jeg folka mine, at pjokken kan spille ball på plenen uten å være redd og at vi er mette hver dag. Jeg har reist rundt i verden og det gjorde noe med mitt forhold til materielle ting og konsumet mitt, – og håper at vi klarer å videreføre den nøkternheten.

  Men, vi trenger å få en påminnelse, – også om at vi kan dele…
  Takk for du minner oss på

  Liker

  1. Spørsmålet er da kanskje hvilke utgifter som er nødvendige? Jeg trenger penger for å gå på kino, jeg trenger penger til bussbilletten. Trenger jeg egentlig brus? Eller biff? Er det ikke litt sånn at jo mer man har jo mer bruker man?

   Liker

Meninger? Jeg blir glad for kommentarer!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s