I kveld slukker jeg lyset 

Jeg kan ikke redde verden. I alle fall ikke alene. Men i kveld er jeg ikke alene. I kveld er vi mange tusen som slukker lyset. 

Vi redder vel ikke verden på en time. Om vi så hadde slukket lyset en uke hadde vi vel ikke reddet verden. Men jeg tror at en slik markering er med på å påvirke oss til å ta gode miljøvalg ellers. Derfor slukker jeg lyset. Og jeg logger meg av. For det er vel litt juks å bruke mobilen og poste og surfe når jeg skal tenke på miljøet? Eller er det innafor så lenge det går på batteri? For meg er det i alle fall ikke det. Det er mange andre enheter som må bruke strøm for å sende meg ut i den store vide verden (eller var det veven?). Akkurat denne timen jeg å holde meg unna. 

I kveld er det 10.gang earth hour markeres. For mange nordmenn kunne det vel ikke kommet mer beleilig. Mange er nå på primitive hytter med solcellepanel og stearinlys. Det er enkelt å være med da. Kanskje noen som er med uten å vite det. Eller kanskje vi glemmer det helt i påskekosen? Dette er jo for mange helt vanlig i påska, er ikke noe spesielt med dette liksom.

Tenk om verden var en ballong! Slukker du lyset sammen med meg kl 20.30 i kveld?
 
Abelone

#ChangeClimateChange 

Reklamer

2 comments

Meninger? Jeg blir glad for kommentarer!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s