Jeg kunne ikke dy meg

Her i huset er det ikke mindre enn to bursdagsfeiringer i mars, så i år er påsken ekstra dårlig plassert. Eller kanskje den er godt plassert for en god hvil når feiringene er over? 

Uansett har jeg ikke kommet helt i påskemodus, først må bursdagene gjennomføres. Merkelig i grunnen siden vi har hatt påskevær flere dager og lillebror dessuten har bestilt påskebursdag. Nøyaktig innhold i det er fremdeles noe uklart, men jeg finner nok ut av det. 

Siden jeg nå uansett babler om påske og bursdag i en salig røre; hos oss starter vi som regel bursdagen med boller og kakao. Så derfor var det på tide å få noen boller i fryseren. Og da kunne jeg ikke dy meg! Så for en stund siden påskehareboller som så ganske enkle ut. Jeg måtte bare prøve det!   

Oppskriften er den vanlige bolleoppskriften min, greit med noe jeg har i hodet (dessuten uten melk og egg dersom man bryr seg om slikt). 

Ja, det ser enkelt ut! Man lager en avlang bolle, klipper til ører og stikker hull til øyne. Jeg formet til og med en liten halestump på dem. Begynte å Ane allerede før etterleving at jeg ikke helt «nailet» det. Etter steking er det ikke tvil: de likner mer på marsvin enn harer. 

De likner vel strengt tatt mer på marsvin enn påskeharer?

Jeg innser at her må det mer øving til. Dessuten vil jeg fylle dem med sjokolade neste gang. Tro om jeg klarer å få et sjokoladeegg til å holde fasongen under steking? Det hadde vært litt gøy med et egg inni haren! 

Turboprinsen og jeg fikk i alle fall litt kvalitetstid sammen med baking mellom lekseslagene, er ikke så verst på en helt vanlig torsdag det heller! 

Abelone

3 kommentarer

 1. De ser vesentlig bedre ut enn de jeg har sett som «fail» på pintrest og facebook, synes du var superflink, jeg! Fylte mine boller med vaniljekrem sist, det var i hvert fall veldig suksess! Tipper sjokoladen holder seg, forresten!

  Liker

  1. Å, vaniljekrem inni hørtes godt ut. Må ikke gi meg så gode ideer at jeg må sette i gang med enda et bakeprosjekt før påske 😉

   Bollene var søte de, men noen påskehare var de ikke.

   Likt av 1 person

Meninger? Jeg blir glad for kommentarer!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s