Kjedelige med penger?

Jeg bruker å handle inn lego i massevis når det er gode tilbud slik at vi har bursdagsgaver på lager. Lego holder seg ganske greit i pris, og jeg slipper å dra ut med ungene å handle før hver bursdag. Hvorvidt jeg sparer penger eller er med på å presse opp prisen for andre siden jeg kan kjøpe litt dyrere gaver for samme beløp… Den diskusjonen får vi ta en annen gang. Men det jeg ser at turboprinsen nå begynner å komme i en alder hvor lego ikke lenger er like spennende. Nå er det stort sett penger som gjelder. Har hørt at en del synes at penger er en kjedelig gave. Men det trenger ikke være det! Alt ligger i presentasjonen!

De fleste har fått med seg pengepoteten. Har du ikke potet, fungerer det med andre grønnsaker og frukt også. Eple er faktisk lettere å jobbe med, men har litt mer saft, så det kan være greit å holde seg til mynter.

Finnes det noe mer bursdagete enn å få en blomsterbukett? Turboprinsen med at det var «litt mer jentete». Eller hva med en vakker rose? Amerikanerne har en fordel med å ha små sedler. Selv ønsker jeg meg et pengetre til bursdagen! Helst ett som fortsetter å gro penger 😉 Tipper at blant gutta hadde et jagerfly falt mer i smak.

Jeg er egentlig superredd for slanger, men denne karen kan til og med jeg tolerere. Er bare et spørsmål om hvor lang slange du skal ha om du skal bruke 1 kroner eller 5 kroner. Med ståltråd og litt fantasi kan man like lett lage et annet dyr som f.eks. løve eller giraff. Ellers er denne Krokodillen også supersøt og veldig enkel. Ikke veldig mye vanskeligere å lage et armbånd, men tipper turboprinsen synes det også blir for jentete.

Men man kan jo tenkte praktisk å gi penger i en melkekartonglommebok. Er man flink med symaskin, kan man lage en liten lommebok til arma. Hadde faktisk noe liknende da jeg var liten, husker det som veldig praktisk, for da var jeg ikke redd for å miste lommeboka. Eller hva med en selvsorterende sparebøsse? Kanskje enklere å bruke en pringlesboks eller lage en pappboks (du kan f.eks. bruke terningmalen, bare gjøre den litt større). Send med en pakke tusjer, så kan bursdagsbarnet dekorere selv.

Hva fikk du til bursdagen? Bare en melkerull? Det er mye som kan gjemmes i en rull. Og det beste av alt? Noen må spise opp sjokoladen på forhånd… 😉

Nesten like enkelt er det å putte penger i ballonger. Akkurat disse bør nok ha helium i seg, men man kan jo ha en eske full av ballonger også. Hvis man liker smell, kan man helt sikkert kamuflere penger i en smellbonbon. Jeg laget en gang skattekister istedenfor godteposer til bursdag. Finner desverre ikke igjen bildet akkurat nå, men en skattekiste kan jo fylles med vanlige penger og sjokolademynter.

Hvis man likevel vil gjøre det enkelt å gå for bursdagskort, så er dette et fint alterntiv.

Har du noen tips om kreative måter å pakke inn penger på?

Abelone

Meninger? Jeg blir glad for kommentarer!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s