Årets julekort

Endelig årets julekort ferdige. Haltende rim, dårlig rytme, alt som hører med i julekort. Jeg fikk en inspirasjon på pintrest med tic tac bokser, og tenkte at det var en god ide for julekort. Mulig jeg handler på feil sted, for det er ikke lett å finne slik bokser. Så da måtte jeg endre ideen litt, men det ble da ikke så ille? Forhåpentligvis blir innen støtt.
/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/2f3/8143637/files/2014/12/img_1711.jpg

Merkelig det der, at jeg alltid tror jeg finner på lette løsninger, men likvel blir sittende lenge med det.  I fjor fant jeg plutselig julekortene i veska mi på lillejuleaften. Da var de ikke lenger like pene… Men nå er er konvoluttene ferdig adressert og alt er klart, mangler bare å stå i køen på posten for å få dem avgårde! Det ble hjemmelagde kort i år også, uten uniceflogo. Men jeg har kjøpt pakkelapper fra bymisjonen, så har jeg i alle fall litt bedre samvittighet.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/2f3/8143637/files/2014/12/img_1715.jpg /home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/2f3/8143637/files/2014/12/img_1713.jpg /home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/2f3/8143637/files/2014/12/img_1714.jpg

Inne i kortene er det en mindre avhandling (bra det går an å justere fontstørrelsen!). Siden jeg ikke fikk tatt bilde, så kunne jeg i alle fall bidra med noen historier om hva vi har drevet med i det siste. Nysgjerrig? Klart jeg kan bidra med det her også 🙂

Tiden bare flyr avsted, vi kan nesten ikke tro at 2014 allerede nærmer seg slutten!

Turboprinsen har blitt 7 ½ år, går i andre klasse og har allerede begynt å mislike lekser. Han tror ikke på tannfeen, men har hørt at dersom man putter penger i et glass uten vann blir det til en seddel. Foreløpig har ikke det skjedd. Turboprinsen elsker å være i vann, og er mer under vannet enn over. I sommer gikk han en uke på fotballskole. Det ga mersmak, og han fikk spilt fotball noen uker før sesongen ble avsluttet. Han sykler gjerne til skolen sammen med pappa, men er ikke like glad i å sykle hjem siden det da er bare motbakke.

Lillebror er 4 ½ år, og håper at nissen kommer i år. Han påstår hardnakket at det var pappa som hadde kledd seg ut i fjor og at vi andre må sjekke øynene våre. Lillebror er glad i å tegne og fargelegge, og sitter gjerne med «lekser» i lang tid. Ellers liker han godt å holde på med puslespill, biler og skylander. På barnehagen trives han også godt, og han har fått mange venner. På fritiden går han på allidrett med mamma og svømming med pappa.

Forsker’n har begynt å vokse gjennom håret. Han sykler stadig til jobb og tar gjerne en omvei hjem, men nå får han ikke lov før han får på piggdekkene på sykkelen. I høst fikk han ny stilling i samme firma, og har fått noen flere reisedøgn. Han er fremdeles friluftsmann, og har ledet oss trygt til alle barnepostene på turorienteringen. Han er dessuten en kløpper til å steke pannekaker – også på primus.

Abelone har sluttet å vokse i høyden, men vokser isteden i bredden. Hun skriver på boka «1001 unnskyldninger for å droppe trening», og har allerede funnet over 900 «gode» grunner. I starten av desember avla hun eksamen i HRM som hun tatt ved siden av jobben. Utenom en vond fot er hun egentlig ganske frisk og rask. Hun har ikke laget flere pizzaer med makrell i tomat, men hun har servert smalahove og spist haggis. Abelone er muligens den som leker mest med lego i huset.

Det har vært en travel høst, og nå ser vi fram til juleferie alle fire. Vi skulle gjerne sendt dere et bilde av oss, men å få samlet alle fire, smilende foran et kamera ser ut til å være en umulighet. De siste tre ukene har vi knapt vært hjemme samtidig. Derfor ser vi fram til en avslappende jul med masse brettspill, gode bøker og kvalitetstid.

Og med det ønsker jeg deg en god jul enten du som meg begynner juleferien i dag eller ikke!

Abelone

4 kommentarer

 1. WOW – så fine de kortene ble:)
  Takk for inspirasjonen!
  Mye spennende å lese her hos deg, en fin blogg som det skal bli stas å følge 🙂
  Jeg ønsker deg en riktig god jul – og takk for visitten inne hos meg ❥

  ℂharlotte ❧

  Liker

  1. Fornuftig avgjørelse å roe ned og starte feiringen. Her lurer stadig lillebror på om det er jula nå. Så jeg lurer litt på når jula egentlig begynner. Blir feil at den begynner på juleaften kl 17 også. Men vi har i alle fall startet juleferien, og det er ikke så verst det heller.

   En riktig god jul ønskes deg også.

   Liker

 2. Flotte kort og så håper jeg det nye året finner Abelone, forskeren og prinsene i god stand og med fin driv for 2015.
  Klem 🙂

  Liker

Meninger? Jeg blir glad for kommentarer!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s