Fabelaktig utfordring dag 1

Fabelaktig gir en utfordring. Meg og utfordringer. Klarer jo ikke si nei til sånt… Og siden jeg tydeligvis har kommet inn i en bloggtørke, er det kanskje akkurat det som skal til for å f meg i gang igjen? For lysten er der. En del ideer også. Men det blir bare en haug halvferdige innlegg.

En del av temaene viste jeg i maiutfordringen. Men kanskje jeg klarer å vri det litt? Jeg får i alle fall vri hjernen i forsøket.

Dag 1 sier håndskriften. Den har jeg jo allerede vist. Men signaturen min har jeg ikke vist.

Tanker mens jeg signerer

Jeg kan ikke noe særlig om håndskriftsanalyse, og det er kanskje like greit. For hva ville vel ikke denne signaturen sagt om meg? OK, jeg må sjekke da 🙂

En jevn venstre skrå indikerer at jeg er komfortabel med  mitt eget selskap og tenker før jeg handler. Men det kan visst også være at jeg skjuler følelser eller hadde problemer tidligere i livet. At bokstaver i ord er koblet tyder visstnok på sterk intuisjon, nytenking, impulsivitet og kreativitet. Men grunnlinje som går oppover gjør meg aktivt, munter og  håpefull. At etternavnet ikke kan lese tyder visst på at jeg skjuler meg eventuelt at jeg ikke liker navnet. Men en leselig signatur ville vist at jeg var selvsikker, grei, optimistisk, sosialt avslappet, naturlig vennlig og troverdig. Kanskje jeg burde øve mer på signaturen min…?

Abelone

Ikke helt tilfeldig valgt signatur her…

Reklamer

Meninger? Jeg blir glad for kommentarer!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s