Luftig sykkelhjelm

20120915-173231.jpg

På styret hjelper den i alle fall ikke…

Jeg anser meg som en ganske avslappet mor. Men jeg er streng når det gjelder sykkelhjelm og refleks. Og det gjelder både barn og voksne (tante til guttene har fått refleksbånd i julegave 3 år på rad, hun er alt for verdifull til å miste!)Det verste tilfellet av dobbelmoral på sykkelen jeg har sett er en mor på vei til barnehagen for å hente. Barnets sykkelhjelm i barnesetet, mamma’ns på styret. Er det virkelig så mye større fare når vi sykler sammen med barna?

Jeg er veldig lite forfengelig. Har aldri skjønt det der med hjelmhår. Altså problemet med det. Selv blir jeg bustete på håret om jeg sykler uten hjelm også. Det hadde kanskje vært en ide å lage en hjelm med innebygd hårbørste, spray og speil? Men det er kanskje det nest beste som er laget og som vant testen av sykkelhjelmer på dinside.no for en stund siden? Har sett den på designtorget. Litt stiv pris, og kan man stole på at den virker?

Men dersom du sykler uten hjelm og noen kikker litt ekstra nøye rundt halsen din, så er det trolig jeg som sjekker om du har en sånn hjelm!

 

Abelone

Meninger? Jeg blir glad for kommentarer!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s